WERKEN BIJ PROGRESSIVE

Solliciteer
Progressive Consultancy

Progressive koppelt softwareontwikkelaars met talent en een specialisatie in Microsoft.NET aan projecten die hen waard zijn. Simpel. Onze consultants werken in een omgeving die hen ligt aan projecten die hen interesseren.

Progressive is perfect voor jou …

… als je respect en waardering belangrijk vindt. Als je passie zoekt in wat je doet. Als je wil focussen op je interesses en je talenten. Als je geen tijd wil steken in onzin en vervelende zaken. Progressive zorgt voor je. Progressive is perfect voor jou.

De Progressive-pitch

De Progressive-pitch begint bij jouw interesses. Bij wie je bent. Wat je doet. Wat je graag doet. Wat je graag wil. Van daaruit vertrekken we, liefst samen, op een pad waarvan jij en het Progressive-team beter en blijer worden.

Onze waarden

Wie deel uitmaakt van Progressive is daar trots op. Terecht, want we staan als team ergens voor en we geloven als onderneming in een aantal sterke waarden. We investeren dagelijks om die waar te maken. We investeren in jou!

Pascal, .Net developer aan het woord

Ontmoet Pascal Desmet, een ervaren .NET developer die na 20 jaar de ‘klassieke’ consultancy inruilde voor de persoonlijke aanpak en familiale sfeer van Progressive.

Solliciteer bij Progressive

Solliciteren is een eerste stap in een relatie. Een cruciale stap. We volgen een vaste procedure. Transparantie is daarin belangrijk, net zoals voorspelbaarheid. Ontdek wat je mag verwachten als je bij Progressive thuis wil komen!