ONZE WAARDEN

 

Wie deel uitmaakt van Progressive is daar trots op. Terecht, want we staan als team ergens voor en we geloven als onderneming in een aantal sterke waarden.

We investeren dagelijks om die waar te maken. We investeren in jou!

#PROUDTOBEPROGRESSIVE

 

Progressive investeert in happiness en heeft in de persoon van Teun een volwaardige Happiness Manager. Hij is zaakvoerder, aanspreekpunt, projectzoeker, manusje-van-alles en in de allereerste plaats de man die zorgt voor het geluk van zijn medewerkers.

Progressive investeert in opleiding. In een persoonlijk en professioneel traject dat toelaat jezelf te ontwikkelen. In groei. Opnieuw, zowel van de mens als van de .NET developer. In ondersteuning en in kansen.

Progressive investeert in relaties en in een open, transparante en respectvolle communicatie. Onderling en naar klanten. We zijn fans van een no-nonsense stijl en geloven in daden en doelgerichtheid.

Progressive investeert in het team, dat bestaat uit .NET developers die top zijn in hun job. Om top te zijn en dat te blijven, houden we het leuk, boeiend en aangenaam. In een compacte groep, met voldoende overleg en teammomenten.

Progressive investeert in klanten en projecten. Boeiende projecten, in een omgeving die je aanspreekt en die bij je past. Op middellange of lange termijn en altijd bespreekbaar. Als .NET developer ben jij onze ambassadeur op het terrein.

Progressive investeert in een thuisgevoel, in comfort, in een work-life-balance, in maandelijkse activiteiten, in technische meetings, in een gezellige sfeer, in kennis, in administratieve ondersteuning, in uitdagingen, in skills …

Progressive investeert in jou.

#PROUDTOBEPROGRESSIVE

Progressive – Perfect voor jou

Solliciteer bij Progressive

Solliciteren is een eerste stap in een relatie. Een cruciale stap. We volgen een vaste procedure. Transparantie is daarin belangrijk, net zoals voorspelbaarheid. Ontdek wat je mag verwachten als je bij Progressive thuis wil komen!

Alles begint met een EERSTE KENNISMAKING. De eerste indruk waarvoor je maar één kans krijgt en zo. We moeten ergens starten en dat kan zowel over de telefoon als via mail. Laat weten wat je talent is, bundel de relevante informatie in een cv en we zijn vertrokken.

Elke sollicitatie belandt in de handen van zaakvoerder Teun. Hij bekijkt je cv en motivatie met meer dan gewone belangstelling, contacteert je voor meer info of legt een EERSTE AFSPRAAK vast.

Solliciteer

Waar kom je terecht?

> Een familiaal bedrijf waar werkplezier centraal staat

> In een klein team die elkaar kent 

> In een omgeving met aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling 

Wat bieden we aan?

> Een job op jouw maat 

> Variërende projecten en leuke opdrachten

> Een job in een innovatieve omgeving

Wat moet je nog weten?

> Je presteert op je best als je je goed voelt

> Een gezond evenwicht tussen werk- en privéleven is vanzelfsprekend

> Teamgeest en open communicatie is belangrijk