ONZE WAARDEN

Bij Progressive telt elke medewerker, iedereen is progressief. Ook jij maakt mee het verschil. Als sterk groeiend bedrijf focussen we bovendien op persoonlijke groei en teamgevoel waarbij respect en open communicatie waarden zijn die onmiskenbaar zijn. Er is aandacht voor iedereen en je kan jezelf zijn. Daar heeft onze no-nonsense aanpak veel mee te maken.

we houden van de directe aanpak: niet te veel woorden, maar daden. Doelgericht, Snel en Efficient en praktisch voor iedereen, dat zit in ons DNA.

#PROUDTOBEPROGRESSIVE

Bij Progressive kom je terecht in een klein team. Daardoor is het makkelijker om een Hechte band op te bouwen met al je collega's en de zaakvoerder

Werken moet Fun zijn, je moet je goed voelen en liefst met zo weinig mogelijk hindernissen. 
het management stelt dan ook het geluk en plezier van de medewerkers voorop. en doet daar alles aan om dit te bekomen. 

Door de persoonlijke aanpak willen we dat elke medewerker fier is om klanten te kunnen helpen. Fier op de software die hij maakt en fier dat iedereen zijn steentje bijdraagt. Dat we elke dag opnieuw met een glimlach onze klanten helpen, is dankzij de inzet van al onze medewerkers. Vandaar ook onze leuze: #Proudtobeprogressive.

INZETTEN OP TALENT

Bij ons krijg je een job die je graag doet. We zoeken samen met jou naar wat je goed kunt en echt graag doet. Zo komt jouw talent het meest tot zijn recht. Een persoonlijk ontwikkelingsplan, opleidingen op maat, Techtalks en ondersteuning door collega’s en leidinggevenden: zo maken we je happy

Waar kom je terecht?

> Een familiaal bedrijf waar werkplezier centraal staat

> In een klein team die elkaar kent 

> In een omgeving met aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling 

Wat bieden we aan?

> Een job op jouw maat 

> Variërende projecten en leuke opdrachten

> Een job in een innovatieve omgeving

Wat moet je nog weten?

> Je presteert op je best als je je goed voelt

> Een gezond evenwicht tussen werk- en privéleven is vanzelfsprekend

> Teamgeest en open communicatie is belangrijk