Solliciteer bij Progressive

Solliciteren is een eerste stap in een relatie. Een cruciale stap. We volgen een vaste procedure. Transparantie is daarin belangrijk, net zoals voorspelbaarheid. Ontdek wat je mag verwachten als je bij Progressive thuis wil komen!

Solliciteer

Solliciteren kan stressvol zijn. Progressive streeft er evenwel naar een comfortabele sfeer te creëren en dat merk je ook aan de manier waarop we met toekomstige nieuwe teamgenoten aan de slag gaan. Geen zorgen dus. Progressive is perfect voor jou.

Alles begint met een EERSTE KENNISMAKING. De eerste indruk waarvoor je maar één kans krijgt en zo. We moeten ergens starten en dat kan zowel over de telefoon als via mail. Laat weten wat je talent is, bundel de relevante informatie in een cv en we zijn vertrokken.

Elke sollicitatie belandt in de handen van zaakvoerder Teun. Hij bekijkt je cv en motivatie met meer dan gewone belangstelling, contacteert je voor meer info of legt een EERSTE AFSPRAAK vast.

Tijdens het daaropvolgende, nog altijd vrijblijvende, VERKENNEND GESPREK babbelen we. We zoeken de match, de klik, de connectie. Jouw verwachtingen en onze ambities, jouw ambities en onze verwachtingen, ergens moeten ze elkaar raken. Je leert Progressive beter kennen en Progressive leert jou beter kennen.

JE MAAKT KENNIS MET MINSTENS ÉÉN COLLEGA. Hij of zij is net zoals jij een developer, een techneut, een ontwikkelaar met een digitaal ingesteld brein en de taal die daarbij aansluit.

Het is doorheen het hele proces belangrijk dat je aangeeft wat je verwacht, wenst en wilt. Waar ben je sterk in, wat doe je graag, wat doet je zin toenemen en waar liggen je ambities? Wat we weten, proberen we te realiseren.

In bepaalde gevallen volgt nog een BEPERKT ASSESSMENT of een opdracht. Je technische vaardigheden zijn cruciaal voor onze klanten en hoe beter we de juiste plaats voor de juiste mens vinden, hoe aangenamer voor iedereen.

Eenmaal hier, heten we je wellicht ook WELKOM IN HET PROGRESSIVE-TEAM.