OVER ONS
Progressive Consultancy

Make IT happen

 

 

Over ons
Progressive Consultancy

Bij Progressive Consultancy werken wij met consultants en freelancers die wij maximaal inzetten op hun hard - én softskills binnen de IT sector. Specifiek richten wij ons tot de .NET technologie. Bij Progressive hanteren wij een persoonlijke, doeltreffende en proactieve aanpak waarbij prijskwaliteit, professionaliteit en ook enthousiaste medewerkers onze sleutelwoorden zijn.

Contact
OOG VOOR HARD – ÉN SOFTSKILLS
Kies voor een bedrijf dat verder kijkt

Wij geloven sterk in vooruitstrevende en groeiende IT profielen waarbij wij naast een uitvoerige screening op vlak van techniciteit, veel belang hechten aan de communicatie- en leiderschapsvaardigheden van onze medewerkers. Steeds willen wij inspelen op de profielen van nu en deze van de toekomst waarbij wij toezien op de persoonlijke groei van onze mensen. Wij stellen een transparant opvolgsysteem, duidelijke communicatie en probleemoplossend te werk gaan voorop. Daarnaast zetten wij sterk in op de persoonlijke begeleiding en op het integratieproces van onze medewerkers binnen uw bedrijf.

Een ambitieuze en warme onderneming tegelijkertijd

Together we move forward! 

.Netter nodig?
We never stop chasing!

Op zoek naar talent binnen .NET development en een ideale partner om dit proces te begeleiden? Progressive luistert naar u. Wij streven steeds naar het verkrijgen van een optimale match tussen uw verwachtingen enerzijds en onze experten anderzijds.
Contacteer ons hier. 

.Netter nodig?