OOK ZIN OM JE SLAG TE SLAAN?

Solliciteer
Progressive Consultancy

Progressive plaatst getalenteerde software ontwikkelaars, gespecialiseerd in Microsoft.NET, als consultants bij grote bedrijven die nood hebben aan … een specialist of extra mankracht

Klaar om je slag te slaan?

We zijn er 100% van overtuigd dat een goeie job gelukkig maakt. We zorgen bij Progressive dat onze mensen zich gewaardeerd voelen en hun job 100% met passie kunnen uitvoeren. Door de focus te leggen op jouw interesses en talenten zorgen we ervoor dat je dagelijks iets kan doen dat je graag doet.

Kom langs en pitch!

We polsen graag naar jouw interesses en bezigheden want we vinden het belangrijk om de persoon naar de developer te leren kennen. Daarnaast vertellen we graag meer over de werking van Progressive en wat jij mag verwachten als je lid wordt van ons team. 

Onze waarden

Bij Progressive voelen we ons als een basebalteam waarbij je jou opgooien en er als één team voor zorgen dat jij als individu snel en optimaal accelereert.

Pascal, .Net developer aan het woord

Ontmoet Pascal Desmet, een ervaren .NET developer die na 20 jaar de ‘klassieke’ consultancy inruilde voor de persoonlijke aanpak en familiale sfeer van Progressive.

Sollicitatieprocedure

Bij Progressive staat de mens  centraal. We vinden het dan ook meer dan normaal dat je perfect op de hoogte blijft van de volledige sollicitatieprocedure.