Functieomschrijving

Senior .Net developer

 

Naar waar zijn wij op zoek?

Consultancy

Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een senior .NET developer.
Als senior developer ben jij een echte expert in het ontwikkelen van backend .NET toepassingen.

Jouw rol als developer is cruciaal in het creëren van een vlotte user experience en in het zorgen voor de uitwerking van de codering. 

Wat is jouw profiel?

Je draagt de waarden van Progressive uit en je hebt een teamspirit voor ogen. Daarbij beschik je over een voldoende portie aanpassingsvermogen waarbij veranderende situaties je niet afschrikken. 
Proactief denken en analytisch te werk gaan, staat op jouw lijf geschreven. Verder denk je probleemoplossend en ben je leergierig ingesteld. Bovendien beschik je over een vorm aan eigenzinnigheid en zelfzekerheid dat zich uit in wat je doet en wanneer je het doet. 

Wat is jouw technisch profiel? 

.Net is jouw passie. C#, .NET(Core), Angular, MS SQL Server, Webservices, Web API, Azure... klinkt voor jou als muziek in de oren! Reeds opgedane ervaring in een Agile omgeving, is zeker een plus!

Waarom Progressive ? 

Bij Progressive staan onze mensen centraal. Als organisatie hechten wij veel belang aan de persoonlijke aanpak van onze mensen die wij in dienst stellen. Werken bij Progressive is kiezen voor deze persoonlijke aanpak waarbij kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel gedragen wordt. 
Wij voorzien al onze mensen van zowel interne -  als externe opleidingen waardoor u als persoon steeds verder blijft groeien. Kunnen blijven groeien en ingezet worden op plaatsen waarvan jij meent jouw potentieel maximaal in te kunnen benutten, is voor ons een absolute must. Hecht jij veel waarde aan het kunnen (door)groeien en benutten van jouw hard- en softskills? Well, than we got a match!

Skills

.Net development (C#) // Entity Framework // Linq // MSSQL // Angular // Webservices // Azure // Agile

SolliciteerToegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, txt

Interesse?

Is dit echt iets voor jou? Blijf verder groeien en laat jouw talent zien! Neem contact op met Laura.