PROGRESSIVE PROJECTS

LET'S.CREATE.IT

Online webapplicaties voor KMO's

PROGRESSIVE PROJECTS VOOR U
Improve your business by using the right technology

IT applicaties zijn al een tijdje niet meer weg te denken. Efficiënt en effectief werken zijn mede de sleutelwoorden tot het succes van een onderneming. Als bedrijf dien je oog te hebben voor de optimale integratie van IT in jouw business.

Wij bij Progressive luisteren concreet naar uw probleem en zoeken samen met u naar een oplossing. U kunt op ons rekenen voor het nodige vakexpertise waarbij wij gespecialiseerd zijn in softwareontwikkeling. U kunt ons inzetten voor de opstart, het bijwerken en het onderhouden van online webapplicaties zoals ERP – en CRM pakketten.

Wat Progressive onderscheidt, is dat wij softwareontwikkeling op maat van uw bedrijf uitwerken. Uniek en vooruitstrevend; wat uw bedrijf van een onmisbaar concurrentieel voordeel voorziet. 

Optimaliseer het structureel beheren van uw goederenstromen, informatiestromen en uw organisatie door het gebruik van de juiste softwaretechnologie. 

De vraag naar automatisering neemt alleen maar toe, daar IoT, big data en cloud toepassingen een onmisbaar gegeven geworden zijn.

Wij vertalen uw businessgerelateerde vragen naar IT-technische oplossingen. Progressive zorgt voor de juiste softwareontwikkeling voor uw bedrijf. 

Microsoft Silver Partner Microsoft .Net Technology Umbraco Teamleader