Progressive groeit en deelt tekenpremies uit


Progressive bvba uit de Deinse industriezone De Tonne is op zoek naar extra personeel en haalt daarom uit met een een opvallende actie. Net zoals bij professionele sporters deelt het vanaf nu tekenpremies uit.

Het bedrijf, die begin 2014 werd opgericht, richt zich vooral op consultancy diensten en maatwerkprojecten. Hiervoor zijn ze op zoek naar gedreven .Net ontwikkelaars. Dit is een technologie waarbij de vraag naar personeel groot is, maar het aanbod heel beperkt is. Bedrijven moeten tegenwoordig steeds vindingrijker te werk gaan om aan de stijgende vraag van klanten te kunnen beantwoorden.

Concreet zal iedere nieuwe werknemer bij ondertekening van zijn/haar arbeidsovereenkomst een premie van € 1.000 krijgen. Dit geldt ook wanneer de persoon in kwestie nog een lange opzegperiode moet doorlopen bij de huidige werkgever.

Zaakvoerders Ruben Gekiere & Teun Vanderghote proberen op deze manier de concurrentie een stuk voor te zijn. “Goed personeel moet je in de watten leggen en er voor zorgen dat ze niks te kort komen.”, aldus Ruben Gekiere. “We zorgen er tevens voor dat men steeds bij klanten in eigen regio werkt”, vult Teun Vanderghote aan. Daarnaast biedt het bedrijf opdrachten aan op maat van het personeelslid. Wanneer iemand graag webapplicaties maakt in een bepaalde technologie, dan wordt er voor gezorgd dat hij dit kan doen, zodat deze geen andere, voor hem/haar minder leuke, opdrachten hoeft uit te voeren.

Bekijk onze vacatures op onze vacaturepagina en neem contact op via info@progressive.be.